Летни рецепти: пълнени сладки картофи
Необходими продукти:
- два средно големи сладки картофа
- 1 чаена лъжичка зехтин
- 1 чаша бланширан нарязан спанак, изцеден
- 1 чаша нарязано сирене чедар
- 1 зелен нарязан лук
- 1/4 чаша пресни червени боровинки
- 1/3 чаша нарязан пекан, печен
- 2 супени лъжици масло
- 1/4 чаена лъжичка сол
- 1/4 чаена лъжичка пипер
-
ИМУНОЦИН
Против паразити, вируси, бактерии и гъбички
-
ИНФЛУСТОП АРТРОСПИРА
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ВОДОРАСЛИ
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ФОРС
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
Приготвяне:
- Загрейте уреда за пържене без мазнина до 400°. Намажете картофите със зехтина. Поставете ги в съда за пържене. Гответе докато картофите омекнат – за около 30-40 минути, леко охладете.
- Разрежете картофите на половина по дължина и издълбайте сърцевината. В голяма купа смачкайте сърцевината на картофите, разбъркайте спанака, сиренето, лука, пекана, боровинките, маслото, солта и пипера. Напълнете издълбаните картофи.
- Намалете градусите на 360º. Сложете в уреда за пържене без мазнина. Оставете ги за 10 минути. Поръсете с оставащата ¼ чаша сирене и ги оставете докато сиренето се разтопи – около 1-2 минути.