Безглутеново мюсли с ядки и кокосово масло

За любителите на домашно-приготвените вкусотии предлагаме рецепта за хрупкаво, дъвчащо, златисто, вкусно и здравословно мюсли без глутен.
Необходимите продукти:
3 ч.ч. фини овесени ядки
1/2 ч.ч. нарязани бадеми
1/2 ч.ч. смлени бадеми
1/2 ч.л. морска сол
1/3 ч.ч. кленов сироп
3 с.л. кокосово масло
ванилия
-
НОРМА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
-
НОРМА ФЕТ НОПАЛ
Регулация на теглото
-
НОРМА ФЕТ ПСИЛИУМ
Регулация на теглото
-
ХЕПА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
Начин на приготвяне:
В купа смесете овесените ядки, бадемите и морската сол. На слаб огън разтопете кокосовото масло, добавете кленовия сироп и ванилията. Добавете ги към сухата смес в купата. Загрейте фурната и застелете дъното на тавата с хартия за печене. Изсипете получената смес върху хартията за печене и печете за 5 минути. Извадете от фурната, обърнете и сложете да се пече още 5 минути. Извадете тавата и оставете да се охлади напълно. Натрошете на дребни парченца. Можете да ги консумирате с мляко или просто да ги хрускате.