НОРМА ФЕТ ПСИЛИУМ

Регулация на теглото

35.00 лв.60 капсули

Hello

Семена от индийски живовляк и екстракт от зелен чай са основните съставки на тази хранителна добавка. И двете съставки стимулират естественото регулиране на теглото на организма. Нищо не набъбва в комбинация с течност толкова, колкото стритите на прах семена от индийски живовляк – псилиум. Това убива апетита и ние просто ядем по-малко. Освен това индийският живовляк има изключително положително влияние върху чревната система, чиято правилна работа е в основата на успеха на всяка една диета или режим за отслабване. Като допълнителен ефект индийският живовляк нормализира кръвното налягане и подобрява здравето на сърцето.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Фет Псилиум да се приема в комбинация с Норма Фет Нопал.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 105 Категория: Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Зелен чай

Зеленият чай за разлика от черния не се подлага на ферментация. Листата зелен чай (Camellia Sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките. ECGC има много доказани положителни ефекти в класическите социални заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и Алцхаймер.

Индийски живовляк (Psyllium)

Индийският живовляк (Psyllium) поема по естествен начин вода и набъбва до около сто пъти (х 100) от първоначалния си обем като сух прах. По този начин, като набъбва в стомаха, той има положителен ефект върху чувството за глад и потиска апетита. Индийският живовляк може също така да спомогне за детоксикация на тялото ни от вредни вещества в стомаха и червата, като по естествен начин ги абсорбира и след това се отделя заедно с тях.

Зелен чай (екстракт)

Зеленият чай за разлика от черния не се подлага на ферментация. Листата зелен чай (Camellia Sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките. ECGC има много доказани положителни ефекти в класическите социални заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и Алцхаймер.

Ябълков пектин

Има един много лесен начин да се намалят нивата на холестерола - с консумирането на храни, които съдържат големи количества разтворими фибри, като ябълковия пектин. Пектинът е известен главно като желиращ и сгъстяващ агент и е разтворимо баластно вещество. Изследвания в тази област са потвърдили големия потенциал на пектина за понижаване нивата на холестерола в кръвта.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМА ФЕТ ПСИЛИУМ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.