Ябълков чипс с канела подпомага сърцето, мозъка и пази талията
Сигурно ви се е случвало да ви се прияде нещо сладко, докато сте на работа, особено в следобедните часове.
Повишеният стрес, който изпитваме във времето, което прекарваме в офиса, води до внезапен и неудържим енергиен глад и обикновено посягаме към недотам здравословни сладкиши и напитки.
Те на свой ред ни засищат за момента, дават ни енергия, но много скоро след това ние отново се чувстваме изцедени и гладни.
А и след като хапнем нещо сладко често изпитваме вина, че не сме намерили по-здравословна алтернатива за момента.
-
FAT LOSS
Да влезем във форма за лятото
-
ГИНКО БИЛОБА 100МГ
За безупречна памет
-
ГИНКО ХЕРЦ КАРНОЗИН
За по-добра памет, концентрация и работоспособност
-
ГИНКО ХЕРЦ МОНАСКУС
Регулира нивата на холестерола
Предлагаме ви една лесна за приготвяне рецепта с ябълки и канела.
Всички знаем колко полезни са ябълките, но пък невинаги ни се яде обикновен плод.
Комбинацията от двете съставки влияе благотворно върху нивото на кръвната захар, подобрява храносмилането, подпомага сърдечната дейност и има тонизиращ ефект. Освен това е толкова нискокалорична, че хем ще заситите глада си за сладко, хем ще опазите талията си.
Вземете 2-3 ябълки и ги нарежете на много тънки парчета с остър нож.
Загрейте предварително фурната до 100 градуса и поставете ябълките върху хартия за печене в подходящ съд.
Поръсете с канела според вкуса си. Печете около час. После обърнете от другата страна, поръсете с канела и печете още 60 минути.