Супа от червена леща
Искате ли здравословна, нискокалорична постна супа, пълна с витамини А, C и К…която ще ви държи сити часове наред? Опитайте тази от червена леща:
Съставки
- 1 супена лъжица кокосово олио или растително масло
- 3 моркова, обелени и нарязани
- 3 стръка нарязана целина
- 1 глава нарязан лук
- 2 смлени скилидки чесън
- 5 чаши зеленчуков бульон
- 1 чаша червена леща (или зелена или кафява)
- 1 супена лъжица суха мащерка
- 2 кафени чаши нарязан кейл или манголд
- Морска сол и смлян черен пипер на вкус
-
ИМУНОЦИН
Против паразити, вируси, бактерии и гъбички
-
ИНФЛУСТОП АРТРОСПИРА
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ВОДОРАСЛИ
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ФОРС
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
Приготвяне
- Загрейте олиото в голяма тенджера на средна температура. Добавете морковите, целината, лука и чесъна и разбъркайте за 5-8 минути, докато зеленчуците омекнат.
- Добавете бульона, лещата и мащерката. Оставете да кипне. Покрийте с капак, намалете котлона и оставете да къкри около 20 минути или докато лещата омекне.
- Добавете кейла и оставете още 3-4 минути на огъня. Подправете със сол и пипер
.