Пълнозърнеста паста с гъби и карфиол
Бързо, лесно, вкусно и здравословно – пълнозърнеста паста с гъби и карфиол.
Необходими продукти:
1 опаковка пълнозърнеста паста
500 грама карфиол
250 грама гъби печурки
1 кромид лук
3-4 скилидки чесън
400 мл млени домати или доматено пюре
3 с.л. зехтин или олио
Няколко стръка пресен босилек
100 грама пармезан
-
ИМУНОЦИН
Против паразити, вируси, бактерии и гъбички
-
ИНФЛУСТОП АРТРОСПИРА
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ВОДОРАСЛИ
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ФОРС
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и накъсайте карфиола на розички. Сложете го в блендер и го смелете до размер на оризово зърно. Нарежете гъбите много на ситно или също ги смелете в блендер.
В подходящ съд загрейте мазнината, прибавете ситно нарязания лук и го задушете, добавете смачкания на паста чесън и млените домати. Овкусете соса със сол, черен пипер, част от нарязания на ситно босилек, може да добавите и лют червен пипер, ако обичате и го оставете малко да покъкри.
Докато сосът се готви, може да сварите пастата в подсолена вода, според указанията на опаковката.
Прибавете гъбите и карфиола към соса, разбъркайте.
Прецедете готовата паста и я добавете в съда с готовия сос, разбъркайте. Поднесете готовата паста с настърган отгоре пармезан.