Морковени бисквитки с канела

Тези веган бискитки са здравословна и пълноценна закуска, но могат да бъдат и следобеден офис снакс, енергийно подкрепление по пътя към фитнеса или просто да правят компания на любимата ви напитка.
Необходимите продукти са:
4 с.л. семена чиа
2 моркова
4 с.л. овесени трици
3 с.л. тахан по избор
1 ч.ч. кокосово брашно
50 гр. сурово белено слънчогледово семе
50 мл вода
5 с.л. кленов сироп
1 с.л. канела
1 ч л. ванилия
сурово белено тиквено семе за декорация
-
НОРМА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
-
НОРМА ФЕТ НОПАЛ
Регулация на теглото
-
НОРМА ФЕТ ПСИЛИУМ
Регулация на теглото
-
ХЕПА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чиа във сода. Настържете моркова. Сложете в купа всички продукти без тиквеното семе и омесете, докато оформите хомогенно тесто. Покрийте дъното на тава с хартия за печене. Оформете топчета от тестото и ги притиснете върху хартията, така че да оформите тънки кръгли сладки. Декорирайте сладките с няколко тиквени семки. Печете около час на 150 градуса или докато бисквитките станат хрупкави.