L-КАРНИТИН

За ускоряване на метаболизма и срещу пролетна умора

54.00 лв.100 капсули

(1 клиентски отзив)

Hello

L-Карнитин подпомага процесите участващи в намаляване на телесното тегло, като ги ускорява. Продуктът е подходящ за ускоряване на метаболизма след зимните месеци. Съдейства за изгаряне на мазнините, оказва положително влияние за преодоляване на пролетната умора и допринася за засилване на организма. Подходящ при диетични режими, комбинирани с физическо натоварване.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва L-Карнитин да се приема в комбинация с L-фенилаланин.

Съдържа 100 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза при спортуващи: 3 капсули дневно след хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

L-Карнитин тартарат

L-карнитин е естествена субстанция в тялото, която се намира в храните, преди всичко в месото (мускулите). Той е класифициран като витаминоподобно хранително вещество, което според ефектите си е роднина с витамините от група В. Затова дълго време е наричан витамин BT. L-карнитин е натоварен със задачи при производството на енергия в организма и поддържа нормалния метаболизъм на мазнините. L-карнитин може да се произвежда в човешкия черен дроб, бъбреците и мозъка. Ендогенният синтез започва да работи в пълна степен на възраст 14-15 години. Това обаче покрива само частично - едва до 10-30% от нормалните потребности на тялото от L-карнитин. По-голямата част от необходимото количество тялото си взима от веществата в храната. При голямо физическо натоварване или психически стрес се увеличава дневната потребност от L-карнитин. Когато тялото се нуждае от енергия, L-Carnitine играе важна роля. Той транспортира например свободните мастни киселини в митохондриите - биохимичните електроцентрали на всяка клетка. По този начин L-карнитинът е основно отговорен за производството на енергия от мазнините. Чрез своите метаболитни функции L-карнитинът помага за подобряване на жизнеността, за предотвратяване на сърдечни проблеми, за забавяне на класическия процес на стареене, за укрепването на имунната система, за образуването на кръв и освобождаването на кислород в червените кръвни телца. Като цяло, L-карнитинът дава важен принос за опазването на качеството на живот в зрялата възраст.
  1. Здравейте! Продуктите ни бяха препоръчани и ние се убеждаваме, че са добри за възстановяване на нашите състезатели. Благодаря на фирмата, че поема разхода по доставка. Ще препоръчам и на други клубове да ползват вашите продукти.
    Данаил Ненков
    Спартак Койнаре

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *