ГИНКО ХЕРЦ КАРНОЗИН

За по-добра памет, концентрация и работоспособност

20.00 лв.60 капсули

Hello

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

Гинко Билоба е известна със своето благотворно действие върху паметта, концентрацията и работоспособността. Приемът й подобрява кръвооросяването в цялото тяло като разширява най-малките кръвоносни съдове и по този начин снабдява сетивните органи и крайниците с достатъчно кръв. Като ефект от подобреното кръвооросяване, симптомите на световъртеж и шум в ушите намаляват. В капсулите ГИНКО ХЕРЦ КАРНОЗИН сме добавили още “пептида на младостта” – L- Карнозин – мултифункционален антиоксидант, който естествено забавя процесите на стареене и предпазва клетките от вредни изменения. Този допълнителен анти-ейджинг ефект помага на мускулите, мозъка и сърцето да запазят оптималната си функционалност по-дълго.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Гинко Херц Карнозин да се приема в комбинация с Антиоксидант.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, бамбукови фибри.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Гинко Билоба

Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) е един от най-древните дървесни видове на Земята. Това дърво е единственият жив представител на Ginkgoales - изчезнала група от семенни растения и затова е известно също като "жива вкаменелост". В наши дни основно се използват листата на дървото. Те са богати на най-желаните съставки (гинкоглиди, терпенови лактони) и бедни на нежеланите вещества (особено гинколови киселини). Гинко-флавоноидите директно разширяват най-малките кръвоносни съдове, с което повишават скоростта на кръвния поток в тях, кръвооросяването и нивото на кислород в цялото тяло, но по-специално в мозъка.  По-доброто кръвообращение повлиява положително всички неразположения, дължащи се на недостатъчно кръвоснабдяване и особено световъртеж и шум в ушите. Освен това приемът на Гинко Билоба подобрява способността за мислене и паметта и забавя стареенето на мозъка, намалява умората, повишава концентрацията и работоспособността. Гинко Билоба също така предотвратява вредните изменения в клетките и пречи на образуването на атеросклеротични плаки върху вътрешните стени на кръвоносните съдове. Според последни проучвания билката предотвратява и се бори успешно също и с болестта на Алцхаймер. Въпреки че масата на мозъка е едва 2 % от тази на цялото тяло, този орган консумира 20 % от приетия кислород. Мозъкът използва кислород чрез сложна мрежа от кръвоносни съдове и капиляри. Когато остаряваме, церебралното кръвообращение се забавя и до мозъка достигат по-малко хранителни вещества и кислород, които отговарят за нормалните неврологични функции. Гинко Билоба съдържа специфични фитонутриенти, които подпомагат кръвообращението и снабдяването на мозъка с кислород – тези вещества се наричат гинкоглиди. Изобилието от мощни антиоксиданти в растението предотвратява унищожителното влияние на свободните радикали, като контролира достъпа им до мозъчните клетки.

L-Карнозин

Л-Карнозинът е 100% естествена субстанция, наречена дипептид, състояща се от две аминокиселини (бета-аланил-L-хистидин). Той често се нарича невропептид поради неговите свойства за защита на мозъка. Карнозинът се среща в естествен вид в здравите мускули, сърцето, мозъка, черния дроб, бъбреците и други тъкани. Мускулите съдържат около 20 микромола/грам сухо тегло. Колкото повече карнозин съдържа месото, толкова повече се удължава неговата трайност, защото карнозинът - този фантастичен антиоксидант - го предпазва от гранясване. Карнозин като мултифункционална хранителна добавка е сравнително ново откритие. Той е впечатляващ физиологичен и на 100% натурален суперантиоксидант с множество биологични функции - да назовем само няколко от тях:  подкрепя жизнеността на мускулите, увеличава силата и издръжливостта им, предпазва клетките от увреждане от алкохол и възпира протеиновата денатурация, за която се смята че отговаря за "остаряването", чрез защитата на протеините и обръщане на процеса на денатуриране. В обобщение може да се каже, че карнозинът се нарича "пептид на младостта", тъй като забавя естествения процес на стареене и ни помага да изглеждаме по-млади по-дълго.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ГИНКО ХЕРЦ КАРНОЗИН”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.