ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ + ПУ-ЕР ЧАЙ

Регулация на теглото

Original price was: 26.00 лв..Current price is: 18.20 лв..60 капсули + 60 капсули

Изчерпан

Hello

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

Ябълковият оцет стимулира метаболизма и обмяната на веществата, спомага за разграждането на мазнините и намалява чувството на глад. Капсулите Ябълков оцет допринасят за здравословно отслабване и постигане на желаната фигура, което ги прави перфектно допълващо средство към диетите за намаляване на теглото. Ябълковият оцет регулира храносмилането, стимулирайки отделянето на стомашен сок. Той нормализира киселинно-алкалния баланс в организма, подобрява здравето и функциите на бъбреците и черния дроб. Подпомага процесите на пречистване на организма и има диуретичен ефект. Ябълковият оцет подпомага прочистването на кръвта и кръвоносните съдове от мазнини, подобрява кръвообращението и спомага за намаляване на “лошия” холестерол. Той е мощен антиоксидант, който неутрализира негативното влияние на свободните радикали и повишава съпротивителните сили на организма. Ябълковият оцет оказва положителен ефект върху здравината на косата и ноктите, поддържа кожата млада и сияйна.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно преди хранене.
Помощни вещества: желатин, магнезиев стеарат.

Чаят Пу-Ер е известен от векове като лечебно средство за различни болестни състояния. Използва се за забавяне на процесите на стареене и за стимулиране на разграждането на мазнините и обмяната на веществата. Пу-Ер съдейства за постигане на по-голям ефект при провеждане на диета и влияе положително за цялостното регулиране на теглото. В традиционната китайска медицина Пу-Ер се използва за пречистване на тялото от токсини, нормализиране на кръвното налягане и нивата на кръвната захар и като противовъзпалително средство. Капсулите Пу-Ер подкрепят храносмилането и подпомагат физиологичното образуване на чревната флора.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.
Помощни вещества: желатин, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 218-1 Категория: Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Пу-Ер чай (екстракт)

Поради многото ползи за здравето чаят Пу-Ер е изтъкван в продължение на векове като средство-чудо или лечебен чай. Чаят Пу-Ер се произвежда от под вид на чаевия храст Camellia Sinensis, наречен Qingmao. Смята се, че той има удължаваща живота сила или способност да забави процесите на стареене. Традиционната китайска медицина посочва, че този чай предпазва от сърдечни заболявания и рак, противодейства на диабета, премахва токсини от най-различни видове, потиска възпалителни процеси, подобрява зрението и подпомага кръвообращението. Смята се, че редовната консумация понижава кръвното налягане и поддържа холестерола на по-ниско ниво. Заради своите стимулиращи храносмилането свойства чаят Пу-Ер се сервира към храната в много традиционни китайски ресторанти. Не на последно място се почита неговото незабавно разпознаваемо възстановително действие след обилна консумация на алкохол. Не всички ефекти, които се приписват на чая Пу-Ер, са документирани от западната наука. За сигурно обаче се смята високото съдържание на важните витамини, които доказано изпълняват някои важни функции в човешкия метаболизъм. Често чаят Пу-Ер се ползва като помощно средство за намаляване на теглото.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет е освежаващо и стимулиращо средство, подпомага изгарянето на мазнините и метаболизма като цяло.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ + ПУ-ЕР ЧАЙ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *