СОЯ ИЗОФЛАВОНИ

Основна грижа за женското здраве

16.00 лв.50 капсули

(1 клиентски отзив)

Hello

Соевите зърна са богати на фитоестрогени изофлавони – антиоксиданти, които помагат за поддържане на здравословен хормонален баланс  и предпазват клетките ни от вредни видоизменения. В допълнение с положителното действие на хмела СОЯ ИЗОФЛАВОНИ съдейства за намаляване на оплакванията от физическия и психически дискомфорт, свързан с менопаузата, подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите и забавя процесите на стареене. Продуктът също така намалява риска от атеросклероза и оказва благоприятно влияние върху костната система, като съдейства за ограничаване процесите на остеопорозата.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Соя Изофлавони да се приема в комбинация със Супра Фемин.

Съдържа 50 капсули, достатъчни за 25 дни.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Соя

Соевите зърна са богати на така наречените фитоестрогенни растителни съединения с хормоноподобен ефект. По този начин, ясно се намаляват неприятните симптоми на менопаузата, причинени от хормонален дисбаланс. Особено важните фитоестрогени в соята са изофлавоните генистеин и даидзеин. Те са обект на много от сегашните изследвания. Свързват се най-вече с по-ниската индиценция (честота на проявяването) на съдови заболявания като исхемична болест на сърцето в източноазиатските страни, където соята се консумира в много по-големи количества, отколкото в Западна Европа и САЩ.

Хмел

Хмелът (Humulus lupulus L.) е многогодишно тревисто увивно растение. Активните съставки на Хмела включват флавоноиди, херниарин, умбелиферон. Той има болкоуспокояващо, антисептично, диуретично и успокоително действие. Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания. Препоръчва се при климактерични нервни оплаквания, възпаление на жлъчните пътища, жлъчния мехур, при безсъние и нервна възбуда. Растението има антисептичен ефект, понижава високата температура и има сънотворно действие. Действа като диуретик, възбужда апетита и подобрява храносмилането. Пречиства кръвта, понижава високата температура, облекчава болките и възпаленията. Елиминира отровите, които се натрупват в тялото. Растението помага при лечение на жълтеница. Има изключително благоприятно действие при задържане на вода в организма и прекомерно производство на пикочна киселина. Хмелът помага също при кашлица и други заболявания на дихателната система. Приемът му също така има положителен ефект за запазване и поддържане на стегнат бюст.

Соеви изофлавони (40%)

Още преди 5000 години соята била позната като храна в Китай. Тя е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. Имат и съдоразширяващ ефект и се използват в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.
  1. Преди да започна да приемам добавката се чувствах много напрегната, получавах сърцебиене, пристъпи на задух, появиха се топли вълни и болки в ставите. Приемем редовно соя изофлафони от няколко месеца и съм много доволна. Симптомите отшумяха, чувствам се по-спокойна и по-енергична.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *