НОРМА ФЕТ НОПАЛ + ПУ-ЕР ЧАЙ

Регулация на теглото

33.60 лв.60 капсули + 60 капсули

Изчерпан

Hello

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

Всеки мечтае за стройна фигура и добър външен вид. Най-добре да постигнем това по здравословен и безопасен за организма начин. Ето защо мексиканският кактус Нопал (Opuntia Ficus indica) все повече навлиза в състава на хранителните добавки с отслабващ ефект. Когато се приема преди хранене, Нопал създава усещане за ситост и така предотвратява евентуалното преяждане и така нареченото усещане на „вълчи глад”. Приет след хранене, кактусът има редуциращ мазнините ефект. Освен това много изследвания показват, че приемът на кактус Нопал понижава нивата на кръвната захар, влияе изключително положително при диабет и регулира нивата на холестерола.  Комплексният полезен ефект се получава в комбинация и с другата активна съставка на продукта –  инулина или така наречения бял оман (Inula Helenium L.). Неговата употреба се свързва най-вече с полезното му действие върху чревната флора. И все пак ефектът на активните съставки на растението се увеличава многократно при съчетаването му със здравословен хранителен режим и активно спортуване.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.
Помощни вещества: желатин (капсула), магнезиев стеарат.

Чаят Пу-Ер е известен от векове като лечебно средство за различни болестни състояния. Използва се за забавяне на процесите на стареене и за стимулиране на разграждането на мазнините и обмяната на веществата. Пу-Ер съдейства за постигане на по-голям ефект при провеждане на диета и влияе положително за цялостното регулиране на теглото. В традиционната китайска медицина Пу-Ер се използва за пречистване на тялото от токсини, нормализиране на кръвното налягане и нивата на кръвната захар и като противовъзпалително средство. Капсулите Пу-Ер подкрепят храносмилането и подпомагат физиологичното образуване на чревната флора.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.
Помощни вещества: желатин, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 110-1 Категория: Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Пу-Ер чай (екстракт)

Поради многото ползи за здравето чаят Пу-Ер е изтъкван в продължение на векове като средство-чудо или лечебен чай. Чаят Пу-Ер се произвежда от под вид на чаевия храст Camellia Sinensis, наречен Qingmao. Смята се, че той има удължаваща живота сила или способност да забави процесите на стареене. Традиционната китайска медицина посочва, че този чай предпазва от сърдечни заболявания и рак, противодейства на диабета, премахва токсини от най-различни видове, потиска възпалителни процеси, подобрява зрението и подпомага кръвообращението. Смята се, че редовната консумация понижава кръвното налягане и поддържа холестерола на по-ниско ниво. Заради своите стимулиращи храносмилането свойства чаят Пу-Ер се сервира към храната в много традиционни китайски ресторанти. Не на последно място се почита неговото незабавно разпознаваемо възстановително действие след обилна консумация на алкохол. Не всички ефекти, които се приписват на чая Пу-Ер, са документирани от западната наука. За сигурно обаче се смята високото съдържание на важните витамини, които доказано изпълняват някои важни функции в човешкия метаболизъм. Често чаят Пу-Ер се ползва като помощно средство за намаляване на теглото.

Европейска лиственица

Подобно на кактусовите влакнини, Европейската лиственица (Larix decidua) съдържа водно разтворими фибри, които имат положителен ефект върху имунната система и подкрепят храносмилането.

Инулин

Инулинът е пребиотично, естествено и леко сладко на вкус вещество от корен от бял оман, което служи на полезните обитатели на чревния тракт като източник на храна и по този начин има активиращ ефект върху чревната флора.

Нопал кактус

Кактусът Нопал съдържа растителни фибри, които са известни като диференцирана целулоза. Фибрите могат да се свързват чисто физически с мазнините и по този начин да се избегне натрупването на мазнините в мастни отлагания.

Картофени фибри

Картофени фибри помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания. Картофените фибри извличат ненужната вода от организма, с което улесняват действието на всяка диета. Също така се разграждат сравнително бавно, което пък подсигурява по-бавно повишаване на кръвната захар и е полезно за болните от диабет.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМА ФЕТ НОПАЛ + ПУ-ЕР ЧАЙ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.