НОРМА СИК

Против повръщане

30.00лв.60 капсули

(1 клиентски отзив)

Hello

Купете продукта за 30 лв. и спечелете 24 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 240 стъпки и 6 лв..

НОРМА СИК влияе положително при дълги пътувания с кола или кораб, при морска болест и по време на бременност. Естествените съставки на продукта го правят подходящ за всяка ситуация и оказват благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт и храносмилателната система. НОРМА СИК съдейства за отпускането на гладката мускулатура и е Вашият природен помощник при естественото прочистване на тялото от токсини. Екстрактът от джинджифил, който се съдържа в НОРМА СИК, има благотворно действие върху имунната система и съдейства за забавяне на процесите на стареене.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Сик да се приема в комбинация с Алое Вера Комплекс.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 10 дни до 2 месеца. Да се приема при позиви за повръщане, преди хранене.

Помощни вещества: желатин, магнезиев стеарат, масло от средноверижни триглицериди.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 216 Категория: Етикети: ,

Една капсулa съдържа:

Джинджифил (корен)

Ароматът на джинджифил (Zingiber officinale) е приятен, вкусът пикантен до лют. Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Смята се, че стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата. Лютивите съставки имат и положителен ефект при известната болест на пътуването или морска болест.

Джинджифил (екстракт)

Ароматът на джинджифил (Zingiber officinale) е приятен, вкуса е пикантен до лют. Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата. Лютивите съставки имат положителен ефект и при известната болест на пътуването или морска болест.

Цинк

Цинкът участва в обмяната на белтъците, липидите и въглехидратите. Много е важен за производството на колаген. Допринася за образуването на мрежа от влакна, които улавят червените кръвни клетки и така ускорява заздравяването на раните. Предпазва от преждевременно стареене. поддържа имунната система, доброто състояние на кожата и косата. Има благоприятен ефект върху половите органи. Цинкът също така е силен антиоксидант. В комбинация с витамин А поддържа зрението.
  1. Стомашно-чревната система ми е слабо място. Всеки път, когато съм натоварена, изнервена или напрегната, първото нещо, което реагира е стомахът или червата. Или започва да ми се повръща или разстройство… Този продукт много ми помага да превъзмогна позивите за повръщане.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.