НОРМА СИК

Против повръщане

Original price was: 30.00 лв..Current price is: 21.00 лв..60 капсули

Изчерпан

Hello

НОРМА СИК влияе положително при дълги пътувания с кола или кораб, при морска болест и по време на бременност. Естествените съставки на продукта го правят подходящ за всяка ситуация и оказват благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт и храносмилателната система. НОРМА СИК съдейства за отпускането на гладката мускулатура и е Вашият природен помощник при естественото прочистване на тялото от токсини. Екстрактът от джинджифил, който се съдържа в НОРМА СИК, има благотворно действие върху имунната система и съдейства за забавяне на процесите на стареене.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Сик да се приема в комбинация с Алое Вера Комплекс.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 10 дни.

Да се приема при позиви за повръщане, до 6 капсули дневно, преди хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат, масло от средноверижни триглицериди.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Джинджифил (корен)

Ароматът на джинджифил (Zingiber officinale) е приятен, вкусът пикантен до лют. Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Смята се, че стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата. Лютивите съставки имат и положителен ефект при известната болест на пътуването или морска болест.

Джинджифил (екстракт)

Ароматът на джинджифил (Zingiber officinale) е приятен, вкуса е пикантен до лют. Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата. Лютивите съставки имат положителен ефект и при известната болест на пътуването или морска болест.

Цинк

Цинкът участва в обмяната на белтъците, липидите и въглехидратите. Много е важен за производството на колаген. Допринася за образуването на мрежа от влакна, които улавят червените кръвни клетки и така ускорява заздравяването на раните. Предпазва от преждевременно стареене. поддържа имунната система, доброто състояние на кожата и косата. Има благоприятен ефект върху половите органи. Цинкът също така е силен антиоксидант. В комбинация с витамин А поддържа зрението.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМА СИК”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *