НОРМАЦЕЛ ГРАВИОЛА

За здрави клетки и имунна система

64.00 лв.120 капсули

Hello

Нормацел Гравиола представлява комбинация от гравиола и селен, оказваща благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Гравиола съдържа редките анонови ацетогенини, които поддържат здравословния растеж на клетките и тяхната нормална функция, спомагат за предотвратяване на вредните клетъчни изменения и за ограничаване растежа на вече видоизменени клетки. Биоактивните субстанции, съдържащи се в продукта притежават силно изразено антиоксидантно действие, стимулират имунната система и подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Нормацел Гравиола повлиява благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система, съдейства за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, тонизира естествено организма и има общоукрепващо действие. Продуктът има също така успокоително действие – оказва положителен ефект при нервно напрежение и депресия.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Нормацел Гравиола да се приема в комбинация с Нормацел.

Съдържа 120 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 пъти на ден по 2 капсули.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 232 Категория: Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Гравиола

Учените изучават свойствата на гравиола от 40-те години на миналия век. В скрининговата програма върху растенията, проведена през 1976 година от Националния институт за борба с рака на САЩ, листата и стъблото на гравиола показват активна токсичност срещу раковите клетки, което насочва изследователите да продължават в тази насока. Много активни съединения и химикали са открити в гравиола, но по-голямата част от изследванията са фокусирани върху нов набор химикали, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези естествени съединения в листата и стъблото, кората и семената. Аноновите ацетогенини са открити само в семейство Annonaceae към което гравиола принадлежи. Тези анонови ацетогенини имат антитуморни, антипаразитни, инсектицидни и антимикробни свойства. Изследванията на три независими една от друга лаборатории установяват, че тези ацетогенини са мощни инхибитори на ензимните процеси, които се наблюдават само в мембраните на туморните ракови клетки. Тези три отделни изследователски екипа потвърждават, че аноновите ацетогенини имат значителни антитуморни свойства и селективна токсичност срещу различни видове ракови клетки (без да увреждат здравите клетки), като публикуват общо осем клинични проучвания за техните открития. Много от ацетогенините демонстрират селективна токсичност за туморни клетки и при много ниски дози.

Селен (от селенова мая)

Селен е един от най-важните микроелементи, необходими за нашия организъм. Той е ко-фактор в редица ензими, които предпазват клетките от токсичното действие на прекисните радикали. Това определя антиоксидантното му действие. В последните години недостигът на селен се разглежда като възможен етиологичен фактор при някои сърдечно-съдови заболявания, което се обуславя от разрушаването на клетъчните мембрани от свободните радикали при дефицита на селен. Той намалява риска от поява на ракови заболявания. Способства за извеждането на тежки метали от организма, включително кадмий и арсен, затова е необходим при пушачите и жителите на големите градове. Забавя стареенето на тъканите, включително и на кожата, като я прави гладка и стегната. Важен е и за здравето на очите. При жените в менопауза облекчава пристъпите на топли и студени вълни. При едновременното приложение с витамин Е и провитамин А (бета каротин) взаимно засилват действието си.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМАЦЕЛ ГРАВИОЛА”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *