НОРМАЦЕЛ ГРАВИОЛА

За здрави клетки и имунна система

58.00лв.120 капсули

Hello

Купете продукта за 58.00 лв. и спечелете 47 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 464 стъпки и 11.6 лв..

Съдейства за ефективното стимулиране на естествените имунни сили на организма. Помага за поддържането на здравословен баланс на свободните радикали и оказва благоприятен ефект за нормалното функциониране на клетките. Спомага за предотвратяването на вредните клетъчни видоизменения и за ограничаването растежа на вече видоизменени клетки. Съдейства за унищожаването на бактерии, паразити и глисти. Помага за здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система. Има положителен ефект при нервно напрежение и депресия.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Нормацел Гравиола да се приема в комбинация с Нормацел.

Съдържа 120 желатинови капсули, достатъчни за 1 месец. Да се приема 2 пъти на ден по 2 капсули. Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 232 Категория: Етикет:

Една капсулa съдържа:

Гравиола

Учените изучават свойствата на гравиола от 40-те години на миналия век. В скрининговата програма върху растенията, проведена през 1976 година от Националния институт за борба с рака на САЩ, листата и стъблото на гравиола показват активна токсичност срещу раковите клетки, което насочва изследователите да продължават в тази насока. Много активни съединения и химикали са открити в гравиола, но по-голямата част от изследванията са фокусирани върху нов набор химикали, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези естествени съединения в листата и стъблото, кората и семената. Аноновите ацетогенини са открити само в семейство Annonaceae към което гравиола принадлежи. Тези анонови ацетогенини имат антитуморни, антипаразитни, инсектицидни и антимикробни свойства. Изследванията на три независими една от друга лаборатории установяват, че тези ацетогенини са мощни инхибитори на ензимните процеси, които се наблюдават само в мембраните на туморните ракови клетки. Тези три отделни изследователски екипа потвърждават, че аноновите ацетогенини имат значителни антитуморни свойства и селективна токсичност срещу различни видове ракови клетки (без да увреждат здравите клетки), като публикуват общо осем клинични проучвания за техните открития. Много от ацетогенините демонстрират селективна токсичност за туморни клетки и при много ниски дози.

Селен

Селен е един от най-важните микроелементи, необходими за нашия организъм. Той е ко-фактор в редица ензими, които предпазват клетките от токсичното действие на прекисните радикали. Това определя антиоксидантното му действие. В последните години недостигът на селен се разглежда като възможен етиологичен фактор при някои сърдечно-съдови заболявания, което се обуславя от разрушаването на клетъчните мембрани от свободните радикали при дефицита на селен. Той намалява риска от поява на ракови заболявания. Способства за извеждането на тежки метали от организма, включително кадмий и арсен, затова е необходим при пушачите и жителите на големите градове. Забавя стареенето на тъканите, включително и на кожата, като я прави гладка и стегната. Важен е и за здравето на очите. При жените в менопауза облекчава пристъпите на топли и студени вълни. При едновременното приложение с витамин Е и провитамин А/бета каротин/ взаимно засилват действието си.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „НОРМАЦЕЛ ГРАВИОЛА“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обновяване…
  • Нямате артикули в количката.