КУДЗУ КРИЗАНТЕЛУМ

Помага срещу алкохолно привикване и при махмурлук

42.00 лв.70 капсули

(5 клиентски отзива)

Hello

Кудзу потиска влечението към алкохола и никотина и напълно ликвидира симптомите на махмурлука. В комбинация с Кризантелум Американум, Кудзу понижава интоксикацията на организма и засилва чернодробния метаболизъм. Продуктът оказва положителен ефект върху здравето на черния дроб, съдейства за активиране на детоксикиращите процеси, помага за ограничаване на омазняването и съдейства за „почистването“ на черния дроб след продължителен прием на лекарства, химични препарати или алкохол.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Кудзу Кризантелум да се приема в комбинация с Инфлустоп Артроспира.

Съдържа 70 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след храна или след прием на алкохол против махмурлук.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Кудзу

Полезните свойства на корена от бобовото растение Кудзу (Pueraria lobata) са безбройни. Способността му да приспособява организма към променяща се среда го нарежда сред адаптогенните вещества и го прави добър помощник срещу стреса и усещането за тревожност. Извлекът от корена на Кудзу е единствената естествена хранителна добавка, която не само, че помага за потискане на алкохолното привикване и физическата зависимост от алкохола и никотина, но и действието й е толкова силно, че успешно замества химически получените лекарства. Съдържащите се в Кудзу фитоестрогени, дават незаменима подкрепа в за преодоляване симптомите на менопаузата и предменструалния синдром и за постигане и поддържане на хормонален баланс. Освен това Кудзу има още много положителни свойства, измежду които предотвратяване на злокачествени изменения на клетките на простатата и млечните жлези, възпрепятстване на остеопорозата, подобряване на съня, облекчаване на главоболието, поддържане на нивата на кръвната захар във физиологични граници, подобряване на кръвообращението и кръвооросяването, ликвидиране изцяло на махмурлука чрез значително понижаване на алкохолната детоксикация, прочистване на черния дроб и облекчаване на неприятните следствия от прекаляването с алкохола и много др.

Кризантелум

Кризантелум (Chrysantellum Americanum) е не особено известно растение, което притежава множество целебни свойства и съдържа повече от 10 аминокиселини. Кризантелум се използва основно като средство за детоксикация и предпазване на черния дроб. Приемът на Кризантелум засилва чернодробния метаболизъм до 5 пъти. Ето защо се използва още като средство за борба с махмурлука. Кризантелум е известен също с обезболяващия си ефект при ревматични болки, като прочистващо средство за бъбреци, като средство за предпазване на кръвоносните съдове и за цялостно тонизиране на организма.
  1. Използвам го когато излизам и пия повече алкохол, помага ми да бъда свежа на другият ден без главоболие и махмурлук:))))

  2. Не мога да намеря правилните думи за това колко много ми помогна този продукт. Препоръчвам го на всеки, който търси надежда и лек за алкохолизма. Промени живота ми и спаси семейството ми.

  3. Рядко оставям коментари, обаче не съм пила нищо последните 3 седмици, а това си е събитие. За човек, който е свикнал да пие всеки ден не мислех, че е възможно. Винаги съм смятала пияните жени за грозна гледка и се изплаших, че ако не направя нещо скоро, ще стана една от тях. Работата ми е много напрегната и вечер като се прибера имам нужда да пийна нещо и да разпусна. Сутрин обаче се чувствах още по-пребита и подпухнала. Започнах да ровя из нета за помощ и така попаднах на Кудзу. Почти изгубих всякакво желание да пия, вече не бързам към вкъщи да си налея чаша вино. Накрая ще се окаже, че природата наистина е създала лек за всичко, а ние се тъпчем с химия и боклуци. Горещо препоръчвам на всеки, които иска да намали пиенето и се бори с махмурлука.

  4. След първия път, като видях, че работи, вече го пия всеки път след като съм пил алкохол, защото определено се чувствам по-добре на сутринта. Най-важното – не ми става лошо и не ми се вие свят от махмурлук.

  5. Приятел ни почерпи с Кудзу преди едно лудо ергенско парти в стил “Последният ергенски запой” – бях доста скептичен, но след партито не последваха неколкодневен махмурлук и обичайното неразположение. Всички бяхме доста свежи на следващия ден и спестихме чистенето на стомашно съдържимо на бъдещата свекърва 🙂
    Гледам да имам Кудзу на една ръка разстояние, когато предстои купон и препоръчвам на своите приятели!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.