КОРДИЦЕПС

За повече физическа издръжливост

50.00лв.100 капсули

Hello

Купете продукта за 50 лв. и спечелете 40 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 400 стъпки и 10 лв..

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

Кордицепс е най-използваната гъба в Китайската народна медицина. Съдейства за повишаване на издръжливостта, физическата сила и виталния белодробен капацитет. Кордицепс способства за засилване на съпротивителните сили на организма, тъй като притежава много силно антиоксидантно и общоукрепващо действие. Кордицепс е изключително подходящ продукт за подобряване на белодробните показатели при активно спортуващи, тъй като съдейства и за повишаване на вътреклетъчния синтез на АТФ – енергийната молекула на клетката, от която зависят всичките ни жизнени функции.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Кордицепс да се приема в комбинация с GHS.

Съдържа 100 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 3 месеца.

Препоръчителна доза: 3 капсули дневно след хранене, преди тренировка.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Една капсулa съдържа:

Кордицепс

Кордицепс е вид древна гъба, растяща на до 4000 м надморска височина, която придобива уникалните си лечебни свойства при силен недостиг на кислород. Кордицепсът е силен антиоксидант, който оказва регулиращо действие върху нервната система, помага при безсъние и способства снабдяването на мозъка с кислород. Стимулира имунната система, регулира нивата на холестерола, бори се активно със свободните радикали и със заболявания на дихателната система и предпазва черния дроб. Кордицепсът е популярен сред атлети и спортисти, защото стимулира произвоството на АТФ (аденозинтрифосфат) в тялото, повишава аеробния капацитет при тренировки и повишава мускулната сила и енергия.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „КОРДИЦЕПС“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.