КОРДИЦЕПС + ОКСИЖЕНИК

За повече физическа издръжливост

Original price was: 93.00 лв..Current price is: 65.10 лв..100 капсули + 60 капсули

Изчерпан

Hello

Кордицепс е най-използваната гъба в Китайската народна медицина. Съдейства за повишаване на издръжливостта, физическата сила и виталния белодробен капацитет. Кордицепс способства за засилване на съпротивителните сили на организма, тъй като притежава много силно антиоксидантно и общоукрепващо действие. Кордицепс е изключително подходящ продукт за подобряване на белодробните показатели при активно спортуващи, тъй като съдейства и за повишаване на вътреклетъчния синтез на АТФ – енергийната молекула на клетката, от която зависят всичките ни жизнени функции.

Съдържа 100 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 3 капсули дневно, след хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза.

Синефринът спомага за разширяване на белодробния капацитет, като значително повишава оксигенацията на кръвта. Комбинацията с галангал активно засилва термогенезата и подпомага процеса на разграждане на мазнините без да влияе отрицателно върху натрупаната вече мускулна маса. Продуктът съдейства за по-пълно и детайлно провеждане на тренировъчния план, дава повече сила и енергия преди тренировка и намалява умората. ОКСИЖЕНИК е отлично допълнение към приема на други фатбърнъри.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 2 месеца.

Препоръчителна доза: 1 капсула дневно, след хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Кордицепс

Кордицепс е вид древна гъба, растяща на до 4000 м надморска височина, която придобива уникалните си лечебни свойства при силен недостиг на кислород. Кордицепсът е силен антиоксидант, който оказва регулиращо действие върху нервната система, помага при безсъние и способства снабдяването на мозъка с кислород. Стимулира имунната система, регулира нивата на холестерола, бори се активно със свободните радикали и със заболявания на дихателната система и предпазва черния дроб. Кордицепсът е популярен сред атлети и спортисти, защото стимулира произвоството на АТФ (аденозинтрифосфат) в тялото, повишава аеробния капацитет при тренировки и повишава мускулната сила и енергия.

Какаови влакнини

Какаовите влакнини повишават устойчивостта към стрес и укрепват имунитета. Предизвикват прилив на сили и бодрост. Намаляват риска от инсулт и сърдечни болести.

Синефрин

Синефринът е вещество, което се извлича от Citrus Aurantium (Горчив портокал). Една от основните му функции е ускоряването на метаболизма без отрицателен ефект върху сърдечния ритъм или кръвното налягане. Синефринът е ефективен стимулант, който помага за разширяване на аеробния капацитет при физическо натоварване, потиска апетита и създава усещане за съществен приток на енергия, които в комбинация водят до увеличено изгаряне на калории и мазнини, както и до по-качествено изпълнение на тренировъчните цели и повече издръжливост при натоварвания.

Галангал

Галангалът (Alpinia officinarum) е често използвано лечебно растение и подправка, роднина на джинджифила. В билколечението се използва, съдържащото се в корените, етерично масло с джинджероли, галангол, флавоноиди и танини. Съставките стимулират храносмилането, действат спазмолитично, както и антибактериално и противовъзпалително. Затова галангал се препоръчва особено при стомашно-чревни нарушения, като метеоризъм и подуване на корема, при дискомфорт със спазми в стомашно-чревния тракт и за подобряване на кръвообращението и снабдяването на мускулите с кислород. Нови проучвания сочат, че галангалът има фунгицидни и дори анти-туморни ефекти.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “КОРДИЦЕПС + ОКСИЖЕНИК”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *