ДИТРАКС

За здрави вени

36.00 лв.90 таблетки

Изчерпан

Hello

Оказва благоприятен ефект върху венозната кръвоносна система, като спомага за по-доброто състояние на венозния тонус и устойчивостта на малките кръвоносни съдове.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 таблетка на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.

Информация за потребителя
Код: 163 Категория: Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Диосмин

Диосминът е биофлавоноид от цитрусови плодове, който се използва за помощно средство при лечението на венозна недостатъчност и подпомага нормалното кръвообращение на долните крайници. Пречистената микронизирана фракция от диосмин в Дитракс има положително влияние при хемороидални кризи, венозен застой и върху микроциркулацията.

Хесперидин

Хесперидинът е флавоноиден гликозид (биофлавоноид), който се среща най-много в кората на цитрусовите плодове. Отличен антиоксидант, хесперидинът спомага за поддържане стените на капилярите в добро състояние и съществено може да намали подуването на краката, получено вследствие задържането на течности. Пречистената микронизирана фракция от хесперидин в Дитракс е лесна за възприемане от организма и влияе благоприятно на устойчивостта на малките кръвоносни съдове.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ДИТРАКС”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *