ГУАРАНА МАТЕ КОЛА

Дневен активатор с естествен кофеин

36.00 лв.60 капсули

Hello

Голяма част от нас ползват кафето като “лекарство” срещу умора, за да се почувстват по-бодри сутрин или за да се концентрират преди работа. За да избегнем страничните ефекти на кафето и все пак да приемем дневната си доза кофеин, създадохме този комплекс съставки, съдържащи три естествени източника на кофеин: гуарана, мате и орехи кола (една от тонизиращите съставки в известната напитка кока-кола). Те помагат на организма да възстанови по естествен път енергията си и да се отърве от умората, като възвръщат концентрацията и мотивацията без да имат отрицателен ефект върху сърдечно-съдовата система. Използването преди тренировка помага за постигане на по-добри резултати.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Гуарана Мате Кола да се приема в комбинация с Кордицепс.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули сутрин, след хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Кола орехи

Орехите кола съдържат пуринови алкалоиди и катехини като епикатехин и катехин. Те се използват при преумора и африканските жени го ползват като традиционно средство против главоболие и чувство на глад.

Мате чай (екстракт)

Чаят от мате съдържа естествени пуринови алкалоиди като кофеин, теобромин, флавоноиди като рутин, кверцетин, както и специфичната активна съставка мате сапонин. Действието е подобно на чай или гуарана, но също така има противовъзпалителни свойства, които се дължат на сапонини, които имат хемостатичен и антиоксидантен ефект.

Гуарана (екстракт)

Ако се чувствате слаби и немотивирани, тогава имате нужда от малко естествен кофеин, който да раздвижи отново кръвта ви. Гуараната съдържа два пъти повече кофеин, отколкото кафето. Естественият кофеин помага и при проблеми с концентрацията. Той е перфектен за шофьори, които се налага да карат по-продължително време. Помага за подобряване на физическото и умственото представяне.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ГУАРАНА МАТЕ КОЛА”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *