АТФ

За мускулна енергия

86.00лв.100 капсули

Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

Hello

Купете продукта за 86.00 лв. и спечелете 69 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 688 стъпки и 17.2 лв..

АТФ (Аденозинтрифосфат) е енергийната централа на клетката. Когато клетката се нуждае от енергия, тя разгражда молекулата АТФ и ползва енергията, която се съдържа в нейните връзки. Енергия е нужна за всяко мускулно съкращение, съответно при по-голямо мускулно натоварване се използва по-голямо количество АТФ. Ето защо е необходимо допълнителното снабдяване на организма. Нашият продукт съдейства за значително повишаване на силата и издръжливостта при спортуващи, спомага за нарастване на мускулната маса, способства за съкращаване на времето за реакция при стартове и засилва като цяло мускулния тонус и белтъчния обмен в клетките на организма.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва АТФ да се приема в комбинация със ZMA.

Съдържа 100 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 3 месеца. Да се приема 1 до 3 капсули дневно.
Помощни вещества: желатин, средноверижни зеленчукови триглицериди, магнезиеви соли от мастни киселини (магнезиев стеарат). Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 182 Категории: , Етикет:

Една капсулa съдържа:

АТФ (Аденозин трифосфат)

Аденозин трифосфат /АТФ (ATP) е химично съединение, което съществува във всички човешки клетки и е един от основните “играчи” в човешкото тяло, когато стане въпрос за енергия. Освен основното му влияние в клетките за значително повишаване на силата и издръжливостта, за нарастване на мускулна маса и стимулиране на белтъчния синтез, малко известен факт е, че АТФ има значително положително влияние и когато се намира извън самата клетка. Някои от полезните ефекти от наличието на АТФ извън клетките са свързани с подобряване на кръвопотока, разширяване на кръвоносните съдове и дори потискане на усещането за болка. Проблемът е, че тялото контролира стриктно количеството АТФ извън клетките, поради което се препоръчва допълнителен прием като хранителна добавка. В допълнение АТФ намалява времето за възстановяване и пречи на натрупването на млечна киселина.
  1. Оценено на 5 от 5

    Най-чистият и бърз вариант за енергия преди тренировка. Доста добре се натоварвам, катого пия и имам повече въздух.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обновяване…
  • Нямате артикули в количката.