АТФ 2+1

За мускулна енергия

Original price was: 270.00 лв..Current price is: 180.00 лв..3x100 капсули

Изчерпан

Hello

Купи 3 опаковки, плати 2 опаковки.
Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

АТФ (Аденозинтрифосфат) е енергийната централа на клетката. Когато клетката се нуждае от енергия, тя разгражда молекулата АТФ и ползва енергията, която се съдържа в нейните връзки. Енергия е нужна за всяко мускулно съкращение, съответно при по-голямо мускулно натоварване се използва по-голямо количество АТФ. Ето защо при натоварване е необходимо да осигурим на организма допълнителен прием. АТФ съдейства за значително повишаване на силата и издръжливостта при спортуващи, спомага за нарастване на мускулната маса, способства за съкращаване на времето за реакция при стартове и засилва като цяло мускулния тонус и белтъчния обмен в клетките на организма.

Съдържа 3 опаковки х 100 желатинови капсули, достатъчни за 3 месеца.

Препоръчителна доза: до 3 капсули сутрин, след хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, средноверижни зеленчукови триглицериди, магнезиеви соли от мастни киселини (магнезиев стеарат).

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 182-1-1 Категория: Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

АТФ (Аденозин трифосфат)

Аденозин трифосфат /АТФ (ATP) е химично съединение, което съществува във всички човешки клетки и е един от основните “играчи” в човешкото тяло, когато стане въпрос за енергия. Освен основното му влияние в клетките за значително повишаване на силата и издръжливостта, за нарастване на мускулна маса и стимулиране на белтъчния синтез, малко известен факт е, че АТФ има значително положително влияние и когато се намира извън самата клетка. Някои от полезните ефекти от наличието на АТФ извън клетките са свързани с подобряване на кръвопотока, разширяване на кръвоносните съдове и дори потискане на усещането за болка. Проблемът е, че тялото контролира стриктно количеството АТФ извън клетките, поради което се препоръчва допълнителен прием като хранителна добавка. В допълнение АТФ намалява времето за възстановяване и пречи на натрупването на млечна киселина.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “АТФ 2+1”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *