Здравословни крекери с нахут

Това е рецепта за вкусни и здравословни крекери, които всеки може да приготви у дома.
Те могат да разнообразят сутрешната закуска или да се използват като леко подкрепление между храненията.
Необходимите продукти са :
1 с.л. брашно от елда
2 с.л. смляно на брашно просо
150 гр. смлян на брашно нахут
3 с.л. кокосово масло
2 щипки хималайска сол
вода, за да се получи твърдо тесто
-
НОРМА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
-
НОРМА ФЕТ НОПАЛ
Регулация на теглото
-
НОРМА ФЕТ ПСИЛИУМ
Регулация на теглото
-
ХЕПА ДЖЕСТ
За по-добро храносмилане
Начин на приготвяне:
В купа пресяваме брашната, прибавяме кокосовото масло, солта и водата. Трябва да се получи твърдо, нелепнещо тесто. Покриваме купата със стреч фолио и оставяме тестото да престои в хладилник поне за 1 час. След това разточваме тестото и оформяме крекерите. Отгоре можем да поръсим със сусам, маково семе, слънчогледово или ленено семе. Печем на 200 градуса върху хартия за печене.