НОРМА ЦЕЛ ПРОТЕКТ

За здрави клетки и имунна система

25.20 лв.60 капсули

Изчерпан

Hello

Азиатските гъби шийтаке (императорска гъба), майтаке и агарикус блазей са известни отдавна  с лечебните си свойства – най-вече за здравето на клетките в нашия организъм. Комбинацията от тези супер храни предпазва клетките от злокачествени изменения и стимулира имунната система. Трите гъби имат още силен противоалергичен, противогъбичен и хипогликемичен ефект.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Цел Протект да се приема в комбинация с Инфлустоп Форс.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат, сладка бяла лупина (Сладко коренче).

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 83-3 Категория: Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Шийтаке

Гъбата шийтаке е традиционно средство в азиатската традиционна медицина още от 100 г. преди Новата ера. Тя се използват при различни здравословни проблеми и днес е известна със защитния им ефект срещу увреждане на клетките и антиракови свойства. Шийтаке (Lentinula edodes) са известни в Япония именно заради своите мощни съставки като "императорска гъба". Шийтаке подсилва имунната система на тялото и се предлага като средство за борба с развитието на рак и СПИН. Едно от веществата, които се съдържат в гъбата и откъдето идва и нейното име – лентинан – се води за основната причина за редуциращия ефект на туморната активност. Лентинан освен това намалява страничните ефекти от терапиите срещу рака. Друг принос на императорската гъба е в борбата на организма срещу алергии, кандидози, артрит и висок холестерол.

Агарикус Блазей

Гъбата агарикус блазей (Agaricus blazei Murrill) съдържа много витамини и минерали, като освен това и голямо количество полизахариди, преди всичко бета D-глюкан. Пиемът на Агарикус Блазей стимулира имунната система, увеличава броя и активирането на клетките, които отговарят за разрушаването на раковите клетки, бактерии и вируси. Освен антитуморната активност, гъбата има и помощно действие за възстановяване след химио-/лъчетерапия - съдейства в процеса на формиране на нормални кръвни клетки в костния мозък след терапиите.

Майтаке (Grifola Frondosa)

В азиатските страни полезните ефекти от гъбите майтаке (Grifola Frondose) се използват в продължение на векове. На японски майтаке означава "танцуваща гъба". Странното име вероятно идва от факта, че берачите, когато са намирали редките гъби, са танцували от радост. В традиционната азиатска медицина и наука за лечебните гъби, те се използват главно за адювантно лечение и допълнение на лечението на диабет и рак. Днес майтаке добива нарастваща хранително-терапевтична роля в лечението на диабет. Особено при диабет тип II майтаке може да увеличи чувствителността на инсулиновите рецептори, така че значително се подобрява способността на тялото да идентифицира глюкозата. Освен това гъбата повлиява положително на метаболизма на мастните киселини и кръвното налягане. Гъбата майтаке действа по естествен начин против затлъстяване. При редовна употреба, майтаке може да намали съхраняването на мазнини в черния дроб и да предотврати увеличаването на телесното тегло. Прави впечатление, че майтаке има и много високо естествено съдържание на витамин D2 = ергостерол. Днес ние знаем, че витамин D увеличава натрупването на калций в костите и по този начин забавя остеопорозата. С допълнително поемане на витамин D също може и значително да се намали броя на паданията при хора над 65 години.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМА ЦЕЛ ПРОТЕКТ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.