НОРМА ФЕТ НОПАЛ

Регулация на теглото

25.20 лв.60 капсули

Изчерпан

Hello

Всеки мечтае за стройна фигура и добър външен вид. Най-добре да постигнем това по здравословен и безопасен за организма начин. Ето защо мексиканският кактус Нопал (Opuntia Ficus indica) все повече навлиза в състава на хранителните добавки с отслабващ ефект. Когато се приема преди хранене, Нопал създава усещане за ситост и така предотвратява евентуалното преяждане и така нареченото усещане на „вълчи глад”. Приет след хранене, кактусът има редуциращ мазнините ефект. Освен това много изследвания показват, че приемът на кактус Нопал понижава нивата на кръвната захар, влияе изключително положително при диабет и регулира нивата на холестерола.  Комплексният полезен ефект се получава в комбинация и с другата активна съставка на продукта –  инулина или така наречения бял оман (Inula Helenium L.). Неговата употреба се свързва най-вече с полезното му действие върху чревната флора. И все пак ефектът на активните съставки на растението се увеличава многократно при съчетаването му със здравословен хранителен режим и активно спортуване.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Фет Нопал да се приема в комбинация с Норма Фет Псилиум.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 110-3 Категория: Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Европейска лиственица

Подобно на кактусовите влакнини, Европейската лиственица (Larix decidua) съдържа водно разтворими фибри, които имат положителен ефект върху имунната система и подкрепят храносмилането.

Инулин

Инулинът е пребиотично, естествено и леко сладко на вкус вещество от корен от бял оман, което служи на полезните обитатели на чревния тракт като източник на храна и по този начин има активиращ ефект върху чревната флора.

Нопал кактус

Кактусът Нопал съдържа растителни фибри, които са известни като диференцирана целулоза. Фибрите могат да се свързват чисто физически с мазнините и по този начин да се избегне натрупването на мазнините в мастни отлагания.

Картофени фибри

Картофени фибри помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания. Картофените фибри извличат ненужната вода от организма, с което улесняват действието на всяка диета. Също така се разграждат сравнително бавно, което пък подсигурява по-бавно повишаване на кръвната захар и е полезно за болните от диабет.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НОРМА ФЕТ НОПАЛ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.