НАР и ЗЕЛЕН ЧАЙ + ПРОСТАВИТ

За безпроблемно уриниране и здрава простата

37.80 лв.60 капсули + 50 капсули

Изчерпан

Hello

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

От древни времена в страните на Изтока, зеленият чай се смята за истински еликсир на здравето и дълголетието. Съдържащите се в него микроелементи като флуор, цинк, йод, мед, манган, фосфор и калций, както и голямата концентрация на витамин С, го правят мощен актиоксидант, който по-специално успешно укрепва и защитава простатата. Екстрактът от нар също е известен с това, че забавя растежа на раковите клетки и значително намалява образуването на злокачествени заболявания. В комбинация със зеления чай, нарът оказва изключително благоприятно влияние върху простатата, предпазва я от вредни изменения и съдейства за поддържането на пълноценна сексуална функция.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.
Помощни вещества: магнезиев стеарат и желатин.

Оплакванията от уголемена простата засягат все по-млади мъже, като честите уринирания, болката и слабата струя са често срещани симптоми. Маслото от тиквено семе се използва за лечение на проблеми с простата още от древен Египет.  То повлиява положително цялостното състояние на простатата, предпазва от злокачествени образувания, като същевременно не спира производството на тестостерон и така поддържа потентността и либидото.  Корените от коприва имат подобно действие като подобряват значително уринирането и имат половостимулиращо действие. Комбинацията със соеви фитостероли в ПРОСТАВИТ поддържа простата в добро физиологично състояние и стимулира действието на половата система.

Съдържа 50 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.
Помощни вещества: желатин, бамбукови фибри, лактоза.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 104-1 Категория: Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Нар (семена)

Нарът (Punica granatum) е познат от древността като средство за лечение на много болести. Нарът е пълен с много мощни и ефективни антиоксиданти – полифеноли и изофлавони, както и елагична киселина, които според модерните изследвания са причина за противодействието на нара срещу развитието на раковите клетки. Резултати от различни проучвания показват, че ежедневната консумация на нар от пациенти със заболявания на простатата, оказва изключително положителен ефект върху състоянието на заболяването. Проучване на клетъчна култура показва също, че дори и в късните етапи на рак на простатата нарът все още може да има положителен ефект върху клетъчната структура. Изследвания от 2007г. пък показват, че екстрактът от нар може да възпрепятства растежа на ракови клетки в белите дробове, както и да намали риска от появата на рак на простатата.

Зелен чай

Зеленият чай за разлика от черния не се подлага на ферментация. Листата зелен чай (Camellia Sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките. ECGC има много доказани положителни ефекти в класическите социални заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и Алцхаймер.

Зелен чай (екстракт)

Зеленият чай за разлика от черния не се подлага на ферментация. Листата зелен чай (Camellia Sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките. ECGC има много доказани положителни ефекти в класическите социални заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и Алцхаймер.

Нар (екстракт)

Нарът (Punica Granatum) е познат от древността като средство за лечение на много болести. Нарът е пълен с много мощни и ефективни антиоксиданти – полифеноли и изофлавони, както и елагична киселина, които според модерните изследвания са причина за противодействието на нара срещу развитието на раковите клетки. Резултати от различни проучвания показват, че ежедневната консумация на нар от пациенти със заболявания на простатата, оказва изключително положителен ефект върху състоянието на заболяването. Проучване на клетъчна култура показва също, че дори и в късните етапи на рак на простатата нарът все още може да има положителен ефект върху клетъчната структура. Изследвания от 2007 г. пък показват, че екстрактът от нар може да възпрепятства растежа на ракови клетки в белите дробове, както и да намали изобщо риска от появата на рак на простатата.

Фитостероли от соя

Фитостеролите са субстанции, подобни на хормоните, познати още като станоли и представляват растителни мазнини, които играят много важна роля в основните процеси, протичащи в човешкото тяло. Соевите фитостероли спомагат за понижаване на нивото на LDL холестерола, имат диуретично действие и помагат да се поддържа простатата в добро състояние. Също така помагат за регулиране на кръвното налягане и подпомагат работата на сърцето.

Коприва (корени)

Корените от коприва съдържат много незаменими аминокиселини, витамини, минерални соли, органични киселини. Потискат хиперплазията на простатата и имат половостимулиращо действие при хора с ниска активност. Корените от коприва укрепват имунната система и предпазват от преждевременно остаряване.

Тиквено семе - екстракт

Тиквеното семе съдържа полезни фитостероли, които са мощни естествени вещества. Това са подобни на хормоните субстанции, които представляват лесен начин да поддържате Вашата простата в добро здраве.

Соеви изофлавони (40%)

Още преди 5000 години соята била позната като храна в Китай. Тя е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. Имат и съдоразширяващ ефект и се използват в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НАР и ЗЕЛЕН ЧАЙ + ПРОСТАВИТ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.