КУДЗУ КРИЗАНТЕЛУМ

Помага срещу алкохолно привикване и при махмурлук

37.80 лв.70 капсули

Изчерпан

Hello

Според последни проучвания коренът на Кудзу дава изключително добри резултати за преодоляване на физическата зависимост от алкохола и цигарите, както и за облекчаване на махмурлука. Кудзу потиска влечението към алкохола и никотина и напълно ликвидира симптомите на махмурлука. В комбинация с Кризантелум Американум, Кудзу понижава интоксикацията на организма вследствие употребата на алкохол и засилва чернодробния метаболизъм.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Кудзу Кризантелум да се приема в комбинация с Инфлустоп Артроспира.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца. Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Кудзу

Полезните свойства на корена от бобовото растение Кудзу (Pueraria lobata) са безбройни. Способността му да приспособява организма към променяща се среда го нарежда сред адаптогенните вещества и го прави добър помощник срещу стреса и усещането за тревожност. Извлекът от корена на Кудзу е единствената естествена хранителна добавка, която не само, че помага за потискане на алкохолното привикване и физическата зависимост от алкохола и никотина, но и действието й е толкова силно, че успешно замества химически получените лекарства. Съдържащите се в Кудзу фитоестрогени, дават незаменима подкрепа в за преодоляване симптомите на менопаузата и предменструалния синдром и за постигане и поддържане на хормонален баланс. Освен това Кудзу има още много положителни свойства, измежду които предотвратяване на злокачествени изменения на клетките на простатата и млечните жлези, възпрепятстване на остеопорозата, подобряване на съня, облекчаване на главоболието, поддържане на нивата на кръвната захар във физиологични граници, подобряване на кръвообращението и кръвооросяването, ликвидиране изцяло на махмурлука чрез значително понижаване на алкохолната детоксикация, прочистване на черния дроб и облекчаване на неприятните следствия от прекаляването с алкохола и много др.

Кризантелум

Кризантелум (Chrysantellum Americanum) е не особено известно растение, което притежава множество целебни свойства и съдържа повече от 10 аминокиселини. Кризантелум се използва основно като средство за детоксикация и предпазване на черния дроб. Приемът на Кризантелум засилва чернодробния метаболизъм до 5 пъти. Ето защо се използва още като средство за борба с махмурлука. Кризантелум е известен също с обезболяващия си ефект при ревматични болки, като прочистващо средство за бъбреци, като средство за предпазване на кръвоносните съдове и за цялостно тонизиране на организма.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “КУДЗУ КРИЗАНТЕЛУМ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.