КОРДИЦЕПС + СИБИРСКА СИЛА

За повече физическа издръжливост

58.80 лв.100 капсули + 60 капсули

Изчерпан

Hello

Намалението е валидно до изтичането на промоцията или до изчерпване на количествата.

Кордицепс е най-използваната гъба в Китайската народна медицина. Съдейства за повишаване на издръжливостта, физическата сила и виталния белодробен капацитет. Кордицепс способства за засилване на съпротивителните сили на организма, тъй като притежава много силно антиоксидантно и общоукрепващо действие. Кордицепс е изключително подходящ продукт за подобряване на белодробните показатели при активно спортуващи, тъй като съдейства и за повишаване на вътреклетъчния синтез на АТФ – енергийната молекула на клетката, от която зависят всичките ни жизнени функции.

Съдържа 100 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 3 месеца.
Препоръчителна доза: 3 капсули дневно след хранене, преди тренировка.

Елеутерококът/ Сибирският женшен, като адаптоген, повишава силата и издръжливостта на организма при екстремни натоварвания. Както идва и от името му, продуктът снабдява организма с енергия, повишава съпротивителните му сили и издръжливостта и се бори със стреса и всякакъв вид умора. СИБИРСКА СИЛА е подходящ за активни спортисти с натоварен тренировъчен план, за хора с натоварено ежедневие, за адаптиране към резки промени в работата, взаимоотношенията, времето, както и при чести или продължителни пътувания. Особено подходящ за пригодяване на работата на организма към смяната на сезоните. Спомага значително също така за забавяне на процесите на стареенето, влияе положително върху имунната и сърдечно-съдовата системи, паметта и концентрацията.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.
Препоръчителна доза: 2 капсули сутрин, след хранене, преди тренировка.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Кордицепс

Кордицепс е вид древна гъба, растяща на до 4000 м надморска височина, която придобива уникалните си лечебни свойства при силен недостиг на кислород. Кордицепсът е силен антиоксидант, който оказва регулиращо действие върху нервната система, помага при безсъние и способства снабдяването на мозъка с кислород. Стимулира имунната система, регулира нивата на холестерола, бори се активно със свободните радикали и със заболявания на дихателната система и предпазва черния дроб. Кордицепсът е популярен сред атлети и спортисти, защото стимулира произвоството на АТФ (аденозинтрифосфат) в тялото, повишава аеробния капацитет при тренировки и повишава мускулната сила и енергия.

Елеутерокок

Елеутерокок, известен още като Сибирски женшен, е регистриран като адаптоген и мощен имуностимулатор. Той засилва умствената и физическата работоспособност, концентрацията и стимулира централната нервна система, бори се със стреса, облекчава състояния на умора, депресия, невроза и климакс, смекчава посттравматичния шок, помага при безсъние, повишава имунната защита и нормализира кръвното налягане. Помага на организма да се възстанови след прекарани тежки заболявания и оперативни намеси. Полезен е също като помощно средство при злокачествени заболявания, сърдечно-съдови проблеми, диабет, стомашно-чревни заболявания, интоксикации, алергични реакции и гъбични заболявания. Въпреки че приемът на продукта има цялостен подобряващ качеството на съня ефект, не трябва да се приема точно преди лягане, тъй като има стимулиращо и повишаващо енергията действие.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “КОРДИЦЕПС + СИБИРСКА СИЛА”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.