ЗЛАТЕН КОРЕН + ПРОСТАВИТ

Против стрес, физическо и умствено натоварване

39.90 лв.60 капсули + 50 капсули

Изчерпан

Hello

Стресът в ежедневието ни е неизбежен. Необходимостта да изпълняваме все повече задачи за все по-малко време, прекомерното натоварване, недоспиване, неправилно хранене и смяната на сезоните поставят организма ни на постоянно изпитание. Природата е предоставила решение с естествените свойства на адаптогенните растения. Златен корен/Родиола Розеа е мощна суперхрана, която помага на организма да преодолее стресовите състояния, подобрява настроението, повишава физическата издръжливост, стимулира имунитета и успешно се бори с пролетната умора. За оптимален ефект екстрактът, който използваме в нашия продукт, е с много висока концентрация на активните вещества – розавини и салидрозиди – 5%/3%.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Златен корен да се приема в комбинация с Оксиженик.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 2 месеца.

Препоръчителна доза: 1 капсула дневно сутрин, преди хранене, преди тренировка.

Помощни вещества: желатин, средноверижни триглицериди.

Оплакванията от уголемена простата засягат все по-млади мъже, като честите уринирания, болката и слабата струя са често срещани симптоми. Маслото от тиквено семе се използва за лечение на проблеми с простата още от древен Египет.  То повлиява положително цялостното състояние на простатата, предпазва от злокачествени образувания, като същевременно не спира производството на тестостерон и така поддържа потентността и либидото.  Корените от коприва имат подобно действие като подобряват значително уринирането и имат половостимулиращо действие. Комбинацията със соеви фитостероли в ПРОСТАВИТ поддържа простата в добро физиологично състояние и стимулира действието на половата система.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Проставит да се приема в комбинация с Нар+Зелен чай.

Съдържа 50 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.

Помощни вещества: желатин, бамбукови фибри, лактоза.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Златен корен (екстракт 1:20)

Златен корен (Родиола розеа) е растение с мощни адаптогенни свойства, което вирее по песъчливите, каменисти, студени и сухи почви на сибирските планински склонове и което се е използвало още от гръцкия медик Диоскорид (77 г.пр. Христа) като супер храна за повече сила и издръжливост, защита от болести, дълголетие и за по-добра мозъчна дейност. Растението има доказан ефект на антидепресант и помага за стимулиране на нервната система, за премахване на хронична или сезонна умора. Благодарение на енергийните активни съединения - розавини и салидрозиди, които се съдържат в Златния корен, растението подпомага енергийния клетъчен метаболизъм и стимулира производството на Аденозинтрифосфат (АТФ) и Креатинфосфат в митохондриите - енергийните складове на клетките. Използва се от спортисти преди явяване на състезания за повече енергия, повишаване на физическата издръжливост и за възстановяване на мускулния тонус след натоварване. Златният корен има изключително стимулиращо влияние върху паметта, концентрацията, визуалното и слуховото възприятие, помага за лесно адаптиране на съзнанието и тялото в променлива среда и показва положителни ефекти като съпътстващо лечение на злокачествени заболявания. Играе важна роля за стимулиране на имунната система и помага на организма да се пребори по-лесно с алергичните симптоми. Забележка: Изключително концентриран екстракт - 5% розавини, 3% салидрозиди с високо съотношение на екстракция: 1:20, т.е. от 20 кг билка се правяи 1 кг екстракт. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Действието на златния корен се проявява чрез намаляване на концентрацията на определени метаболити, предизвикващи стрес в организма, като например кортикотропин (известен още като кортикотропин-освобождаващ фактор или CRF), който увеличава умствената умора. Златният корен също така е известен с това, че нормализира менструалната активност при жени, страдащи от аменорея (липса на менструация) и значително подпомага плодовитостта и репродуктивните способности. Растението подобрява състоянието на мъже, страдащи от дисфункция на половата система. В Сибир Родиола розеа се препоръчва както на хората, страдащи от проблеми с половата система, така и на онези, които просто искат да подобрят значително способностите си в това отношение. Затова и символично на първата брачна нощ на младоженците обикновено се подарява букет от златен корен.

Фитостероли от соя

Фитостеролите са субстанции, подобни на хормоните, познати още като станоли и представляват растителни мазнини, които играят много важна роля в основните процеси, протичащи в човешкото тяло. Соевите фитостероли спомагат за понижаване на нивото на LDL холестерола, имат диуретично действие и помагат да се поддържа простатата в добро състояние. Също така помагат за регулиране на кръвното налягане и подпомагат работата на сърцето.

Коприва (корени)

Корените от коприва съдържат много незаменими аминокиселини, витамини, минерални соли, органични киселини. Потискат хиперплазията на простатата и имат половостимулиращо действие при хора с ниска активност. Корените от коприва укрепват имунната система и предпазват от преждевременно остаряване.

Тиквено семе - екстракт

Тиквеното семе съдържа полезни фитостероли, които са мощни естествени вещества. Това са подобни на хормоните субстанции, които представляват лесен начин да поддържате Вашата простата в добро здраве.

Соеви изофлавони (40%)

Още преди 5000 години соята била позната като храна в Китай. Тя е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. Имат и съдоразширяващ ефект и се използват в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЗЛАТЕН КОРЕН + ПРОСТАВИТ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.