Все още има време за… домашен ментов сладолед
4 порции; време за приготвяне: 10 минути; замразяване: 6 часа
Продукти:
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 1 ч.ч. течна сметана за готвене
- ½ ч.ч. захар
- 1 щипка сол
- ½ ч.л. ванилия
- 2 с.л. прясна, пасирана мента
- ½ ч.ч. шоколадови пръчици
-
ИМУНОЦИН
Против паразити, вируси, бактерии и гъбички
-
ИНФЛУСТОП АРТРОСПИРА
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ВОДОРАСЛИ
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ФОРС
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
Приготвяне:
- Разбъркайте в купа млякото, сметаната, захарта, солта, ванилията и ментата. Бъркате, докато захарта се разтвори.
- Може да сложите в машина за сладолед или просто да използвате формички, като изсипете сместа в тях и ги сложите във фризера.
Ако се затрудните да го извадите от формичките просто потопете формичките за кратко в топла вода.
Може да го разкрасите като го поръсите с орехи, полеете го със сироп или със сладко по ваш избор. Добавянето на боровинки също ще придаде приятен вкус на сладолеца