Зимна чеснова супа, която бори инфекции и вируси, чисти токсини
Много хора днес залагат на противогрипните ваксини. Те обаче не са достатъчно ефективни поради факта, че засягат само определен тип вирус и по всяко време можете да настинете или пък да се разболеетеот друг вид грип.
Затова ви предлагаме тази чудесна рецепта, която включва в състава си един от най-мощните естествени антбиотици – чесъна. Благодарение на основната си съставка – алицин – чесънът е 100 пъти по-силен от разпространените медицински средства.
Тази супа е чудесна за прочистване на тялото след празничното преяждане, за укрепване на защитните сили по всяко време.
Ето какво ви е необходимо:
26 небелени скилидки чесън
2 с.л. студенопресован зехтин
2 с.л. масло
½ ч.л. лют червен пипер
½ ч.ч. пресен корен джинджифил
2 ¼ ч.ч. кромид лук, нарязах
½ ч.ч. кокосово мляко
26 обелени скилидки чесън
1 ½ ч.л. ситно нарязана прясна мащерка (ако няма прясна, и сушена ще свърши работа)
4 ч.ч. зеленчуков бульон
-
ИМУНОЦИН
Против паразити, вируси, бактерии и гъбички
-
ИНФЛУСТОП АРТРОСПИРА
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ВОДОРАСЛИ
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
-
ИНФЛУСТОП ФОРС
Детоксикация и защита от вирусни инфекции
Загрейте фурната до 180 градуса.
Поставете небеления чесън в огнеупорен стъклен съд заедно със зехтина.
Покрийте и печете, докато чесънът стане златисто-кафяв, което отнема около 45 минути.
След това изчакайте да изстине и само стиснете отделните скилидки, за да отстраните обелката.
Загрейте маслото на среден огън и прибавете нарязания лук, джинджифил, мащерката и лютия червен пипер.
Гответе, докато лукът придобие прозрачност.
После прибавете печения и суровия чесън и оставете на огъня за 3-4 минути.
Добавете и бульона и оставете да къкри на бавен огън, докато чесънът омекне.
Пасирайте супата. Поставете в тенджера и добавете кокосовото мляко. Разбъркайте.
Добър апетит!