Ябълкови и гроздови полифеноли – Полифенолите, които се съдържат в ябълките и в гроздето подобряват способността на тялото да произвежда азотен оксид, което от своя страна дилатира кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. По-доброто кръвообращение води до подобряване на снабдяването на тъканите с кислород, съответно подобрява представянето на атлетите на тренировки и растежа на мускулната тъкан. Увеличеното производство на азотен оксид освен това подобрява качеството на ерекцията, понижава високото кръвно налягане и намалява риска от сърдечни заболявания и диабет. Допълнително ябълковите полифеноли ускоряват изгарянето на мазнините, а в комплекс с гроздовите полифеноли действат като антиоксидант и помагат да се изхвърли амоняка от кръвта.
За мускулна енергия
За мускулна енергия