КреаТрона

КреаТрона е патентован алкализиран немски креатин, който достига до 95% непроменен до мускулната тъкан. Креатинът е вещество, състоящо се от три свързани аминокиселини, като 95%, под форма на креатин-монохидрат и креатин-фосфат, се съдържа в мускулната тъкън. Нормално се синтезира в черния дроб по време, когато мускулите са в покой и нуждата им от енергия не е толкова голяма.

Основната функция на креатина е повишаване на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издържливост и до натрупване на мускулна маса. Горивото за мускулната работа е АТФ /аденозин трифосфат/. При съкращаването на мускулите АТФ се разпада до АДФ /аденозин дифосфат/. За да продължи работата на мускулите, този АДФ отново трябва да се превърне в АТФ чрез присъединяване на фосфатна група. Тя се взема от съединението креатин-фосфат /образуващ се от креатин монохидрат/.

Приема се с обилно количество вода – 6-8 чаши дневно. Мускулите, които са заредени с креатин преди тренировка, са по-ефективни – работната тежест се увеличава и времето, нужно за почивка между сериите, намалява.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Обновяване…
  • Нямате артикули в количката.