PTC

За мускулна енергия

32.00лв.60 капсули

Hello

Купете продукта за 32 лв. и спечелете 26 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 256 стъпки и 6.4 лв..

PTC (phase transfer catalyst) – фазово трансферен катализатор е минерален извлек от водорасли с повишено съдържание на митохондрии, които са дихателната система на тези водни растения. Продуктът съдейства за повишаване на оксигенацията на всички тъкани в организма, както и за възстановяването на тъканите след натоварване. Спомага за постигане на по-високи постижения във всички сфери на спорта, където е необходим повече кислород на мускулната тъкан.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва PTC да се приема в комбинация с Fat Loss.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене, преди тренировка.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 199 Категории: , Етикет:

Една капсулa съдържа:

PTC (Phase Transfer Catalyst)

Хемоглобинът изпълнява една от най-важните функции в тялото - снабдяването на клетките с кислород. Хемоглобинът е добър пример за това какво представлява PTC (Phase Transfer Catalyst) – фазово трансферен катализатор. Някои естествени вещества в морските водорасли с повишено съдържание на митохондрии (дихателната система на водните растения) имат способността да се прикрепват към стените на конкретни клетки и да улесняват проникването на кислород чрез фазово-трансферна катализа. Всички клетки в тялото се нуждаят от кислород за нормалното им съществуване, но повечето не са достатъчно снабдени с него. Кръвта ни може да носи достатъчно кислород, но освен това той трябва да бъде абсорбиран в липидния слой на клетката. Преходът на кислорода от течното състояние (кръв, лимфа, серум) в липидния слой на клетката се улеснява значително от наличността на фазово-трансферни катализатори. Препоръчва се приемът на PTC да се комбинира с антиоксиданти.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PTC“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.