L-ХИСТИДИН

За мускулна енергия

51.00лв.60 капсули

Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

Hello

Купете продукта за 51.00 лв. и спечелете 41 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 408 стъпки и 10.2 лв..


L-Хистидин е незаменима алфа-аминокиселина, която повишава силата на мускулите, тяхната издръжливост и аеробния капацитет. Хистидинът поддържа здравословни нива на минералите в тялото и по специално на цинк. L-Хистидинът повишава сексуалността, подпомага растежа и регенерацията на тъканите и подобрява абсорбирането на полезните вещества от тялото. Продуктът помага също за детоксикацията и изхвърлянето на тежките метали от организма, предпазва клетките от вредни изменения и дегенерации и подпомага имунната система.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва L-Хистидин да се приема в комбинация със Суперстерол.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 20 до 60 дни.
Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 196 Категории: , Етикет:

Една капсулa съдържа:

L-Хистидин

Л-Хистидин е незаменима аминокиселина, която участва в процеса на формиране на протеините и наличността й в тялото влияе върху някои от основните метаболитни реакции. Хистидинът индиректно е отговорен за снабдяването на клетките с кислород и енергия, съответно повишава мускулните сила, издръжливост и аеробен капацитет. Хистидинът регулира естествените механизми на възстановяване на клетките и тъканите, без които не би било възможно зарастването на рани и регенерирането на органите и възстановяването на мускулите след травми. Хистидинът има свойството да се свързва с токсични и радиационни клетки, като по този начин ги извежда извън тялото и провежда естествена детоксикация на организма. Отговорен е също за заздравяването на обвивката на миелина, което от своя страна предпазва нервните клетки и не позволява дегенеративни състояния и вредни видоизменения.
  1. Оценено на 5 от 5

    Много съм доволен, че съставът ви е чист. На повечето места е хидрохлорид някакъв или е на прах. На капсули на мен ми е по-удобно за пиене.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обновяване…
  • Нямате артикули в количката.