ЧЕРЕН КИМИОН

Анти-алергично действие

29.00лв.60 капсули

Hello

Купете продукта за 29 лв. и спечелете 24 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 232 стъпки и 5.8 лв..

Маслото на посевната челебитка, известна като черен кимион, в древността се е наричало “течното злато на фараоните”. Днес това вещество е известно с извънредно положителното си антиалергично и общоукрепващо действие за организма. Неслучайно това масло още се казва “лек за всички болести” – за него е известно, че стимулира имунитета, подобрява здравето на косата, кожата и ноктите, увеличава кърмата, действа ободряващо, подобрява кръвообращението, оздравява дихателната система и множество други. Освен всичко друго Нигела Сатива (Черен кимион) е мощен антиоксидант, който предотвратява злокачествените изменения в клетките и се бори със свободните радикали.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Черен кимион да се приема в комбинация с Полекс.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.

Помощни вещества: желатин (капсула), глицерин.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 127 Категория: Етикети: ,

Една капсулa съдържа:

Черен кимион - масло (екстракт)

Маслото от семена на посевната челебитка първоначално е било наречено "маслото на фараоните", тъй като е било открито в малка бутилка в гроба на Тутанкамон. По-късно е идентифицирано като масло от семената на черен кимион. "Маслото на фараоните" е било много ценно по своето време - стойността му е била същата като тази на от златото - и е било запазено само за владетелите. В наши дни то се използва против много алергии и инфекциозни заболявания.

Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат)

Витамин Е е най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. Витамин Е може да забави по този начин преждевременното стареене и да предотврати клетъчното увреждане, водещо до заболяване или дори дегенерация на клетки. Поради неговия защитен ефект, витамин Е, който на езика на химията се нарича D-алфа-токоферил ацетат, широко се използва в козметиката. Той също така играе важна роля в протеиновия и мастния метаболизъм. Витамин Е поддържа функционирането на сърдечно-съдовата система по два начина. Първо той помага за намаляване на "лошия" холестерол, и така има положителен ефект върху кръвоносните съдове. Второ, предпазва от слепване на червените кръвни телца и по този начин подобрява циркулацията на кръвта. Тъй като витамин Е има и противовъзпалително действие, той може да помогне за облекчаването на ревматични болки. Витамин Е се формира изключително в растенията и тръгва от там по хранителната верига. Признаци за дефицит на витамин Е са кожни проблеми, мускулна слабост, деградация и по-висока чувствителност към инфекции. Допълнение на ежедневната диета с витамин Е може да се реализира удобно и лесно чрез хранителни добавки.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЧЕРЕН КИМИОН“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.