ХЕПАЛОН

За здрав черен дроб

12.00 лв.20 капсули

САМО В АПТЕКИТЕ

Продуктът не е включен в програма “По-близо до природата”!

Хепалон съдържа екстракт от Бял трън с активно вещество Силимарин, което оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Продуктът спомага за детоксикация на организма, вследствие злоупотреба с алкохол, лекарства и хронични интоксикации. Силимарин е едно от малкото вещества, които стимулират регенерацията на чернодробните клетки и има цялостен ободряващ ефект върху организма.

Посочената в сайта цена има само препоръчителен характер.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 капсула на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.

Информация за потребителя
Код: 159 Категории: , Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Силимаринов екстракт 46%

Силимаринът е активното вещество в билката Бял Трън. Белият трън се използва от векове като „тоник” за черния дроб и често се нарича негов „протектор”, поради силните му детоксикиращи свойства. Има мощни антиоксидантни свойства, тонизиращ и ободряващ ефект върху цялостното състояние на организма. Силимаринът се използва за подпомагане и подобряване функциите на черния дроб, помага за понижаване нивата на холестерола, подобряване функцията на бъбреците и при заболявания като дерматит, екзема и псориазис. Облекчава болките при менструация и повишава устойчивостта на организма към действието на неблагоприятните фактори на околната среда. • Използва се като съпътстващо средство за повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции и при остри и хронични заболявания на дихателната система (бронхити, пневмонии и други).

Овесено брашно

Овесеното брашно съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. Те допринасят за подобряването и оптимизирането на зрението. Овесеното брашно съдържа и всички незаменими аминокиселини, микроелементи и витамини, от които имат нужда жените по време на менопаузата.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ХЕПАЛОН”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.