ТРАНЗИЛ

За здрав черен дроб

7.50 лв.30 капсули

САМО В АПТЕКИТЕ

Продуктът не е включен в програма “По-близо до природата”!

Известно е, че черният дроб действа като пречиствателна станция за тялото ни. ТРАНЗИЛ съдържа екстракт от активното вещество на белия трън – силимарин, който поддържа нормалната функция на черния дроб, стимулира регенерацията на чернодробните клетки и подпомага детоксикацията на организма. Редовният прием на продукта помага за преодоляване на вредното действие на редица токсини, образуващи се при злоупотреба с алкохол, лекарства и хронични интоксикации.

Посочената в сайта цена е само с препоръчителен характер.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 таблетка на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.

Информация за потребителя
Код: 161 Категории: , Етикети: ,

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Силимаринов екстракт 46%

Силимаринът е активното вещество в билката Бял Трън. Белият трън се използва от векове като „тоник” за черния дроб и често се нарича негов „протектор”, поради силните му детоксикиращи свойства. Има мощни антиоксидантни свойства, тонизиращ и ободряващ ефект върху цялостното състояние на организма. Силимаринът се използва за подпомагане и подобряване функциите на черния дроб, помага за понижаване нивата на холестерола, подобряване функцията на бъбреците и при заболявания като дерматит, екзема и псориазис. Облекчава болките при менструация и повишава устойчивостта на организма към действието на неблагоприятните фактори на околната среда. • Използва се като съпътстващо средство за повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции и при остри и хронични заболявания на дихателната система (бронхити, пневмонии и други).

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ТРАНЗИЛ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.