ПРОСТАТУСУНУМ

За здрава простата

18.00 лв.30 капсули

САМО В АПТЕКИТЕ

Продуктът не е включен в програма “По-близо до природата”!

От векове палмата джудже (Serenoa Repens) се използва за подобряване на мъжкото репродуктивно здраве – за подобряване на функциите на простатата и тестикула, против импотентност и за засилване на сперматогенезата. ПроСтатусУнум оказва положителен ефект за намаляване на субективните оплаквания, свързани с уголемена простата, като честите уринирания, задръжка на урина и слаба струя и спомага за повишаване на потентността и либидото.  Продуктът оказва профилактичен предпазващ и защитен ефект на простатата и забавя развитието при вече съществуващи заболявания.

Посочената в сайта цена има само препоръчителен характер.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 мека капсула на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Сагова палма екстракт от плодовете

Плодовете на палмата джудже (Serenoa Repens) от векове се използват за лечението на импотентност при мъжете. Те нормализират функцията на тестикула, потискат хиперплазията на простатната жлеза, засилват сперматогенезата и възпрепятстват развитието на импотентност. С доказания си ефект за подобряване на мъжкото репродуктивно здраве, билката се използва от здравните специалисти за лечение на мъжката полова стистема – има общоукрепващо, диуретично и противовъзпалително и средство при лечението на заболявания на пикочния мехур и на простатната жлеза. Плодовете на саговата палма предпазват от доброкачествено увеличение на простатната жлеза, облекчават симптомите на възпаление при вече започнал процес на хиперплазия на простатата и забавят развитието на заболяването. Съчетават се добре с препарати съдържащи цинк и селен.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ПРОСТАТУСУНУМ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.