НОРМА ФЕТ ХУДИЯ

Регулация на теглото

29.00лв.60 капсули

Hello

Купете продукта за 29 лв. и спечелете 24 стъпки “По-близо до природата”.
Използвайте спечелените стъпки “По-близо до природата”, за да закупите продукти на по-ниска цена. Купете този продукт за 232 стъпки и 5.8 лв..

Още от древни времена племената в Южна Африка са дъвчели кактуса Худия Гордони (Hoodia gordonii), за да притъпят чувството за глад или жажда по време на дълги ловни преходи или гладни времена. Веществата, съдържащи се в Худия, имат силно потискащо апетита действие. Нашите капсули съдържат освен това и екстракт от люти чушки чили, който засилва термогенезата (скоростта на енергийните процеси в тялото), както и свързана линоленова киселина (CLA), ускоряваща изгарянето на мазнините. Все пак, ако искате да отслабнете, трябва да подпомогнете процеса с редовни занимания със спорт.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Норма Фет Худия да се приема в комбинация с Норма Фет Червен боб.

Съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за 1 до 2 месеца.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно след хранене.

Помощни вещества: овесено брашно, овесени трици, магнезиев стеарат, желатин.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя
Код: 87 Категория: Етикети: ,

Една капсулa съдържа:

Чили (екстракт)

Екстрактът от лютите чушки чили увеличава топлиннообразуващите процеси в организма, стимулира обмяната на веществата и превръщането на мазнините в енергия.

Конюгирана (свързана) линолова киселина (CLA)

Конюгираната линолова киселина (CLA) подобрява метаболизма на мазнините и по този начин помага за намаляване на теглото по естествен начин.

Худия екстракт 20:1

Худията е кактус, който се използва за храна от бушмените в Африка. Когато страдат от недостиг на храна, те потискат чувството си на глад, като се хранят с този кактус. По такъв начин намаляват апетита си. В днешно време посредством худията приемаме по-малко количество храна, а това е базата за една добра диета.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „НОРМА ФЕТ ХУДИЯ“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.