ГЕРИЛУКС

За красиви кожа, коса и нокти

3.50 лв.20 капсули

САМО В АПТЕКИТЕ

Продуктът не е включен в програма “По-близо до природата”!

Естественият ни, бодър и здрав вид зависят много от здравето на нашите кожа, коса и нокти. Герилукс е комплекс от специално подбрани съставки, които помагат на организма да възстанови здравината на косата и ноктите, да подобри състоянието на кожата и да се бори с различни заболявания, кожни нарушения и отслабена имунна защита. Продуктът създава естествена антиоксидантна защита, която пази клетките от вредни изменения и ни помага по-дълго време да изглеждаме млади. Освен това Герилукс оказва положително влияние върху зрението, здравината на костите и зъбите и репродуктивните функции.

Посочената в сайта цена има само препоръчителен характер.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 мека желатинова капсула на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.

Информация за потребителя
Код: 165 Категории: , Етикет:

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат)

Витамин Е е най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. Витамин Е може да забави по този начин преждевременното стареене и да предотврати клетъчното увреждане, водещо до заболяване или дори дегенерация на клетки. Поради неговия защитен ефект, витамин Е, който на езика на химията се нарича D-алфа-токоферил ацетат, широко се използва в козметиката. Той също така играе важна роля в протеиновия и мастния метаболизъм. Витамин Е поддържа функционирането на сърдечно-съдовата система по два начина. Първо той помага за намаляване на "лошия" холестерол, и така има положителен ефект върху кръвоносните съдове. Второ, предпазва от слепване на червените кръвни телца и по този начин подобрява циркулацията на кръвта. Тъй като витамин Е има и противовъзпалително действие, той може да помогне за облекчаването на ревматични болки. Витамин Е се формира изключително в растенията и тръгва от там по хранителната верига. Признаци за дефицит на витамин Е са кожни проблеми, мускулна слабост, деградация и по-висока чувствителност към инфекции. Допълнение на ежедневната диета с витамин Е може да се реализира удобно и лесно чрез хранителни добавки.

Ретинол Палмитат (Витамин А)

Витамин А е изключително важен витамин за човешкия организъм. Той е антиинфекциозен витамин, тъй като подпомага дейността на имунната система. Основните функции, които изпълнява витамин А са, че той подпомага зрението, поддържа имунната система, подпомага клетъчния растеж, има значение за поддържане на репродуктивните процеси при мъжете и жените, спомага за нормалния костен метаболизъм. Подобрява състоянието косата и ноктите, като ги прави по здрави и силни. Витамин А активно подпомага растежа и възстановяването на кожата и лигавиците.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ГЕРИЛУКС”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.