По-близо до природата

“По-близо до природата” е инициатива на “Виталис Фарма” ЕООД с цел повече хора да се запознаят с разнообразните богатства на природните продукти и да могат да се възползват от тях, за да бъдат здрави и пълноценни в ежедневието си.

Ставайки член на клуб “По-близо до природата”, Вие получавате различен брой стъпки “по-близо до природата” за всеки продукт, който сте закупили от сайта www.purevital.bg. Вашите стъпки се трупат с всяка покупка. Можете да използвате натрупаните стъпки “по-близо до природата”, за да купувате с намаление продукти онлайн от www.purevital.bg . Под всеки продукт, който можете да закупите на сайта, има описани броя стъпки “по-близо до природата”, които продуктът Ви дава при покупка и стъпките, които са Ви необходими, за да го закупите на по-ниска цена.

За да получавате и пазарувате със стъпките “по-близо до природата”, трябва да влезете в профила си.

Също така като се регистрирате в клуб “По-близо до природата” имате възможност да получавате месечния бюлетин “По-близо до природата”, в който ще намерите полезна здравословна информация, съвети, идеи, рецепти и природни лечения. От месечния бюлетин първи ще разбирате за най-новите ни продукти и актуалните ни промоции и като членове на клуба, ще получавате екзклузивни оферти.

За по-лесен достъп до здравните ни съвети, можете да ползвате и нашата facebook страница “По-близо до природата”.

Регистрирайте се и елате по-близо до природата с PureVital!

Забележка: Администраторът на сайта не носи отговорност за верността, безопасността и ефикасността на публикуваните на сайта рецепти, процедури и предоставени от трети лица препоръки, както и за ефекта, който подобни рецепти/процедури/препоръки биха имали върху потребителите при прилагането им.