СУПРА ФЕМИН

Основна грижа за женското здраве

25.90 лв.60 капсули

Изчерпан

Hello

Ефективните фитоестрогени, които балансират женското хормонално здраве, се срещат в различни растения: в червената детелина, азиатското лечебно растение кудзу, а също така и в хмела. Капсулите СУПРА ФЕМИН спомагат за естественото намаляване на оплакванията в “критическата възраст”, при предменструалния период, помагат при стрес, главоболие и допринасят за добрия сън. Понеже съставките влияят положително върху кожата, косата и ноктите, помагат още и да изглеждате по-добре.

За по-добър ефект Виталис Фарма препоръчва Супра Фемин да се приема в комбинация със Соя Изофлавони+.

Съдържа 60 капсули, достатъчни за 1 месец.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно, след хранене.

Помощни вещества: хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат, сладка бяла лупина, картофени фибри.

Всички цени са с ДДС.

Информация за потребителя

Препоръчителната дневна доза съдържа:

Хмел

Хмелът (Humulus lupulus L.) е многогодишно тревисто увивно растение. Активните съставки на Хмела включват флавоноиди, херниарин, умбелиферон. Той има болкоуспокояващо, антисептично, диуретично и успокоително действие. Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания. Препоръчва се при климактерични нервни оплаквания, възпаление на жлъчните пътища, жлъчния мехур, при безсъние и нервна възбуда. Растението има антисептичен ефект, понижава високата температура и има сънотворно действие. Действа като диуретик, възбужда апетита и подобрява храносмилането. Пречиства кръвта, понижава високата температура, облекчава болките и възпаленията. Елиминира отровите, които се натрупват в тялото. Растението помага при лечение на жълтеница. Има изключително благоприятно действие при задържане на вода в организма и прекомерно производство на пикочна киселина. Хмелът помага също при кашлица и други заболявания на дихателната система. Приемът му също така има положителен ефект за запазване и поддържане на стегнат бюст.

Кудзу

Полезните свойства на корена от бобовото растение Кудзу (Pueraria lobata) са безбройни. Способността му да приспособява организма към променяща се среда го нарежда сред адаптогенните вещества и го прави добър помощник срещу стреса и усещането за тревожност. Извлекът от корена на Кудзу е единствената естествена хранителна добавка, която не само, че помага за потискане на алкохолното привикване и физическата зависимост от алкохола и никотина, но и действието й е толкова силно, че успешно замества химически получените лекарства. Съдържащите се в Кудзу фитоестрогени, дават незаменима подкрепа в за преодоляване симптомите на менопаузата и предменструалния синдром и за постигане и поддържане на хормонален баланс. Освен това Кудзу има още много положителни свойства, измежду които предотвратяване на злокачествени изменения на клетките на простатата и млечните жлези, възпрепятстване на остеопорозата, подобряване на съня, облекчаване на главоболието, поддържане на нивата на кръвната захар във физиологични граници, подобряване на кръвообращението и кръвооросяването, ликвидиране изцяло на махмурлука чрез значително понижаване на алкохолната детоксикация, прочистване на черния дроб и облекчаване на неприятните следствия от прекаляването с алкохола и много др.

Червена детелина (8% екстракт)

Екстрактът от червена детелина подобрява функциите на женските полови хормони, облекчава симптомите на менопауза и предменструален синдром, както и коригира неприятните последствия - усещане за топли и студени вълни, остеопороза (загуба на костна тъкан), бяло течение, нервни кризи, кожни проблеми като обриви, акне, екзема, псориазис, злокачествени клетъчни изменения в млечните жлези и др. Червената детелина помага също при простудни заболявания, кашлица, подпомага детоксикацията и прочистването на пикочните пътища и подобрява шансовете за забременяване.

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “СУПРА ФЕМИН”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Updating…
  • Нямате артикули в количката.